Wie is wie

Wij stellen ons graag aan u voor

Arianne van der Werf – Domen

Samen met mijn man Peter zijn we de trotse ouders van 3 kinderen. Buiten mijn ervaring als moeder ben ik sinds 1990 gediplomeerd kinderleidster voor kindercentra. Na mijn stageperiode op een peuterspeelzaal en kinderdagverblijf is dit wederzijds zo goed bevallen, dat ik werkzaam ben gebleven in deze sector. Mijn drijfveer is dat kinderen in het bijzonder mijn belangstelling hebben. Hoe langer ik werkzaam ben in de kinderopvang, hoe gemotiveerder ik door de kinderen raak.
En uiteindelijk heb ik mijn droom kunnen realiseren: een eigen kinderopvang genaamd Jeremina zoals u hier op deze site kunt lezen.

Naast mijn ‘werk’ hou ik van koken, lekker eten, luisteren naar muziek, samen wandelen met mijn man en hond. Lezen en gezellig samen zijn met mijn gezin.

Jeremina heeft een mooi team met gemotiveerde mensen die allen het zelfde belang hebben voor de kinderen, namenlijk: het beste.

Mandy Eichelsheim

Ik ben Mandy Eichelsheim, 47 jaar en getrouwd met Marcel. Samen hebben wij drie kinderen: een dochter en twee zoons.

Ik werk nu alweer zo’n 26 jaar in de kinderopvang. Ik ben na mijn middelbare school begonnen als kapster, de aantrekkingskracht naar wat ik het allerliefste wilden doen “werken met kinderen” bleef trekken. Ik ben na zes jaar opnieuw de schoolbanken in gegaan en heb de opleiding gedaan voor pedagogische medewerker, waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb!

Na een geweldige stageplek, waar de liefde voor het vak nog meer groeide kreeg ik een vaste baan waar ik uiteindelijk 18 jaar heb gewerkt. Het was tijd voor wat nieuws, ik was zoekende hoe ik mezelf verder kon ontwikkelen en het liefst in een kleine opvang en toen kwam Jeremina op mijn pad. Na een paar leuke en mooie gesprekken voelde ik een klik en ben ik sinds 6 december 2013 in dienst wat vanaf dag 1 als een extra thuis voelde en ben ik zo blij met zulke geweldige collega’s.

Het mooie van dit beroep vind ik dat je nergens zo warm en enthousiast begroet wordt elke keer weer. Hoe langer ik met kinderen werk hoe gemotiveerde ik word om kinderen te laten ontwikkelen in wie ze zijn en wat ieder kind zijn talent is en nog belangrijker dat ze er mogen zij voor nu en voor later. Ieder kind is uniek! Ik ben dan ook dankbaar te mogen genieten van hun belevingswereld waar zij mij in meenemen. Ik kan door de kleinschaligheid de kinderen nog meer bieden zowel individueel als met de groep.

Naast mijn werk geniet ik van mijn eigen kinderen en ga ik er graag op uit met mijn man of vriendinnen om het leven te vieren. Ik hou van dansen, muziek, wandelen en een goed boek lezen.

Vanessa Zuidema

Toen ik 16 jaar was wist ik niet wat ik wilde gaan doen als beroep. Een vriendin zei dat ze zag dat ik graag met kinderen bezig was, of dat niet iets voor mij was. Zodoende ben ik op mijn 16de levensjaar begonnen met de opleiding kinderopvang en ontdekte dat daar ook wel mijn passie lag. Inmiddels ben ik 40 jaar en bijna 3 jaar geleden terechtgekomen bij Jeremina kinderopvang. Het voelde meteen vertrouwd en alsof ik thuiskwam. Hier kan ik met veel plezier de kindjes ontvangen, met ze spelen en dingen leren. Jeremina is een plek waar je jezelf kunt zijn en al jouw kwaliteiten kunt benutten. Dit geldt zowel voor de kinderen als de medewerkers en ik hoop dan ook nog vele jaren (tot aan mijn pensioen) bij Jeremina te werken.

Zelf heb ik een gezin met twee jongens van 12 en 7 jaar met mijn man Jan. Tevens heb ik een bonuszoon en dochter van nu 14 en 16 jaar. Bij ons in huis is het altijd een gezellige boel dus.

Naast het werken met kinderen bak ik ook erg graag, dit doen we bij Jeremina ook regelmatig en kunnen de kinderen genieten van hun eigengemaakte baksels. Van brood, pizza of soms zelfs een taartje.

Patricia Kort

Ik ben 47 jaar en getrouwd met Jeffrey. Samen hebben wij twee kinderen, twee jongens.

Ik werk nu alweer ruim 29 jaar in de kinderopvang. Ik ben na mijn middelbare school blijven hangen op mijn stage. In de jaren die ik daar gewerkt heb, ervaarde ik alleen maar meer dat mijn hart bij de kinderen lag. Na 15 jaar was ik toe aan een plek dichter bij huis en dus zocht ik een mooie plek in Delft. Helaas hield deze opvang geen stand en kwam ik, 3 maanden zwanger thuis te zitten. Gelukkig vond ik al snel een nieuwe plek waar ik mijn liefde voor en het werken met kinderen kon uiten. Toch nam ik destijds de beslissing om een andere kant van de opvang te gaan ervaren, ik nam afstand van de groep en belandde op kantoor. Dat was even leuk maar na een paar jaar begon ik mij steeds minder happy te voelen en ging ik om mij heen kijken. Via via hoorde ik dat Jeremina iemand zocht. Het gesprek verliep zo goed dat we beiden enthousiast waren en sinds augustus 2010 ben ik werkzaam binnen het team Jeremina. Jeremina past mij als een warme jas en daarin mogen alle kinderen komen opwarmen!

Wat voor mij het werken met kinderen zo mooi maakt is dat ze zo puur zijn, zo eerlijk en open. Ik vind het mooi om een bijdrage te mogen leveren aan ieder individu, ieder kind op zijn eigen unieke manier te laten zijn wie hij of zij is. Door de kleinschaligheid van Jeremina zijn we nauw betrokken bij de kinderen en hun ouders, we doen het samen.

Naast mijn werk ben ik graag in de buitenlucht met mijn man en kinderen, hoewel die tegenwoordig andere plannen hebben. Ik ben gek op knutselen en geniet van het leven.

Aynur Hordijk

Ik ben 23 jaar oud. Samen met mijn vriend, dochtertje, hond en poes woon ik in Rijswijkbuiten op het randje van Rijswijk en Delft.

Toen ik zelf nog kind was, wist ik nooit zo goed wat ik later wilde worden. Wel wist ik dat ik op een dag graag mama wilde worden. Na de middelbare school werd het dan ook een zoektocht naar `wat past er nu bij mij?’. Ik heb verschillende opleidingen gedaan maar alles wat het steeds nèt niet. Ik wist wel dat ik met kinderen samenzijn, heel leuk vond! Ik besloot de opleiding tot pedagogisch medewerker te gaan doen. Tijdens deze opleiding, mocht ik stage gaan lopen bij Jeremina. Ik kwam er achter dat mét kinderen zijn en er voor kinderen zijn, mij veel voldoening en warmte geeft. Ik had het er zó naar mijn zin, dat ik het laatste schooljaar nog een jaar mocht blijven. Ik haalde mijn diploma en ik mocht bij Jeremina blijven werken. Ik mocht verder ontwikkelen en ervaring opdoen als pedagogisch medewerker bij Jeremina! Ik ben hier ontzettend op mijn plek en hoe wij met de kinderen zijn en omgaan, past van nature heel goed bij mij. 
Ik vind het prachtig om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en dat ik daarnaast mag staan en er voor hen mag zijn vind ik mooi. Kinderen zijn zo puur en staan open voor alles. De wereld is nog heel groot voor hen en samen mogen we de wereld gaan verkennen en ontdekken! Van een spinnenweb met een spin erin, tot een vliegtuig dat in de lucht vliegt, alles is bijzonder en nieuw voor hen. De ontdekkingstocht is oneindig. 
Naast het werken met kinderen, ben ik in mijn vrije tijd graag in de natuur. Samen met mijn hond wandelen vind ik super fijn. Ook ga ik er graag met mijn gezinnetje op uit. Heerlijk genieten van alles dat op ons pad komt. 

Contactgegevens

Arianne van der Werf-Domen
Delftsestraatweg 268
Delfgauw - Zuid-Holland
2645 AE
info@jeremina.nl

Telefoon

(06) 411 50 721 (groepstelefoon)

(06) 196 80 806

© AV Websites & Teksten - 2020