Oudercommissie

 

De oudercommissie draagt samen met Arianne zorg voor het continueren en bewaken van het beleid van Jeremina. Daarbij geeft het OC adviezen die breed gedragen worden om zo belangen van ouders en kinderen zo goed mogelijk te behartigen.

De belangrijkste verantwoordelijkheid van de oudercommissie is om de kwaliteit van Jeremina te bewaken en te bevorderen door gevraagd en ongevraagd advies uit te brengen aan de Arianne.

Als er vragen of opmerkingen zijn kunt u ons mailen: ocjeremina@gmail.com

Zie ook
huisregels van Jeremina
klachtenprocedure.

De oudercommissie stelt zich voor:

Joan

Ik ben Joan van den Akker moeder van 2 jongens, Sem en Thijs. Thijs gaat op maandag en donderdag naar Jeremina. Sem heeft in 2017 afscheid genomen omdat het tijd was voor de basisschool. Ik ben 32 uur/week werkzaam als schoolmaatschappelijk werker. Ik waardeer Jermina ontzettend als Kinderopvang organisatie en ik vind dat deze plek gekoesterd mag worden door de leidsters en de ouders. Om die reden zet ik mij de komende twee jaar graag in voor de OC.

Mischa

Ik ben Mischa Slikkerveer en sinds januari 2017 lid van de oudercommissie. Op 4 juni 2016 is onze zoon Merijn geboren. Joost, Merijn en ik wonen samen met onze Dalmatiër Gijs op de Hollandsche Tuyn in Delfgauw.
In het dagelijks leven ben ik leerkracht van een groep 3 op een school in Den Haag. Verder reis ik heel graag en lees het liefst een spannend boek. Merijn
gaat sinds oktober 2016 met heel veel plezier naar Jeremina. Zijn opvangdagen zijn donderdag en vrijdag. Als lid van de oudercommissie wil ik me, samen met Joan, Els en Manon, graag inzetten om de ouders zo goed mogelijk te vertegenwoordigen, maar ook om een positieve bijdrage te leveren aan (het team van) Jeremina. Mocht u vragen hebben, suggesties of andere bijdragen, kunt u mij altijd aanspreken!

Manon

Ik ben Manon en ik woon samen met Arne, en onze 3 kinderen Luka, Fedde en Elin in Delfgauw. Sinds 2013 brengen wij onze kinderen 2x per week naar Jeremina. Fedde en Elin zijn er op dinsdag en vrijdag en Luka zit inmiddels op de basisschool.
We gaan het liefst lekker (spontaan) met het gezin op stap en zelf doe ik graag aan sport, zoals wielrennen en poweryoga. Met mijn onderzoeks- en trainingsbureau MINDvolPOWER geef ik cognitieve trainingen in het hele land.

Els

Ik ben de moeder van Jonathan en Michael. Meestal ben ik degene die Jonathan naar Jeremina brengt en ophaalt. Soms komt grote broer Michael mee, hij zit namelijk al op de basisschool.
We wonen in Delfgauw. Jonathan en ik komen graag in het dorp vriendjes en vriendinnetjes van Jeremina tegen! Op de woensdagen heb ik mamadag en kan ik in de ochtend met Jonathan de wereld ontdekken. We zijn dan vaak te vinden op de markt in Pijnacker, waar Jonathan met zijn glimlach allemaal gratis eten weet te krijgen.

In de oudercommissie hoop ik een constructieve bijdrage te leveren door mee te denken en positief kritisch te zijn.

Contactgegevens

Arianne van der Werf-Domen
Delftsestraatweg 268
Delfgauw - Zuid-Holland
2645 AE
info@jeremina.nl

Telefoon

(06) 411 50 721 (groepstelefoon)

(06) 196 80 806

© AV Websites & Teksten - 2020