beste kinderdagverblijf

header 300

Informatie

Welkom bij Jeremina

 

Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest in de reguliere kinderopvang ben ik in 2001 gaan werken als gastouder in mijn eigen woning. Dit was een geweldige T1ervaring en ik wist al gauw dit is wat ik wil. De kans heeft zich voorgedaan om te gaan samenwerken met de organisatie Satellite, dit was een landelijke franchise organisatie voor professionele kleinschalige kinderopvang die mij door scholing & advies ondersteunde en mij de erkenning gaf voor een professionele uitstraling!


Voordat ik mij kon aansluiten heb ik eerst een training moeten volgen die noodzakelijk was om te kunnen gaan werken binnen deze organisatie. Tevens werden er jaarlijks ook pedagogische trainingen gevolgd om de professionaliteit en kwaliteit te behouden.

 

Hierdoor heb ik sinds januari 2005, als gastouderonderneemster een eigen kinderopvang opgezet, genaamd Jeremina.

 

De jaren daaropvolgend heb ik een doorgroei gemaakt, we zijn verhuisd naar Delfgauw en hebben daar uiteindelijk een kleinschalig kinderdagverblijf kunnen realiseren, de opvang verplaatste zich van de woonkamer naar een volwaardige ruimte voor de kinderen die voldoet aan de wet en regelgeving maar ook nog steeds garant staat voor de warme en gezellige uitstraling.

 

Per 1 april 2010 heeft Jeremina haar eigen registratie gekregen in het Landelijk Register voor kinderopvang.

Satellite is gestopt met haar werkzaamheden en nieuwe ondernemers hebben deze organisatie overgenomen. In November 2014 ben ik met deze nieuwe frisse onderneming in zee gegaan, Jungto patner in kinderopvang.

Helaas heeft deze organisatie per januari 2017 moeten stoppen met hun diensten. Daardoor is per januari 2017 Jeremina zelfstandig verder gegaan.

 

Jeremina onderscheidt zich van de reguliere kinderopvang door o.a. haar kleinschaligheid en de opvang in een woonhuis. Een veilige en prettige sfeer staat bij Jeremina hoog in het vaandel. De kinderen worden opgevangen in een kleine verticale groep in huiselijke sfeer om zo veel mogelijk aansluiting te vinden als in een groot gezin.

Jeremina is geregistreerd als Erkend Leerbedrijf

Jeremina staat garant voor een kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in huiselijke sfeer!

BG2