beste kinderdagverblijf

header 300

Doelgroep:

 

Kinderopvang Jeremina richt zich specifiek op ouders die belangstelling hebben voor kleinschalige kinderopvang waar individuele aandacht centraal staat. Kinderopvang is nodig voor ouders die op zoek zijn naar kinderopvang door werk,studie of doordat het kind meerdere sociale contacten nodig heeft.

Wij bieden opvang aan kinderen vanaf 12 weken tot 4 jaar, waardoor er een verticale groepssamenstelling ontstaat. Dit sluit aan op onze visie m.b.t. kleinschalige kinderopvang. De groep bestaat uit maximaal 10 kinderen. Op de groep zijn op een dag twee gekwalificeerde pedagogisch medewerkers aanwezig en een stagiaire niveau 2 of 3.A3

De ruime openingstijden zal voor veel ouders een aantrekkelijk aanbod zijn. Ouders die buiten de stad werken hebben te maken met drukke verkeersroutes waardoor vaste ophaaltijden niet altijd mogelijk zijn. Ook hebben zij extra reistijd nodig. Kinderopvang Jeremina heeft een flexibele instelling, kinderen kunnen extra komen indien de groepsgrootte dit toelaat. Wanneer het voor een ouder van belang is, zijn de structurele openingstijden een half uur te vervroegen van 7.30 naar 7.00 uur. Uiteraard gaat dit in overleg.

BG2