beste kinderdagverblijf

header 300

liesbeth_breiderIk ben Liesbeth Breider, 53 jaar en de trotse moeder van een zoon van 29.

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik met kinderen wilde werken. Ik ben jaren vrijwilligster geweest bij buurt en speeltuin verenigingen. Na mijn middelbare school opleiding ben ik in 1982 gaan werken bij een particuliere peuterspeelzaal Drie Turven Hoog die later overgenomen is door stichting Peuterwerk Delft en weer later door stichting Octopus Delft. Hier heb ik met heel veel plezier ruim 19 jaar gewerkt. Dit weliswaar zonder de juiste papieren omdat de regels toen nog niet zo streng waren.

 

Omdat deze peuterspeelzaal op korte termijn zou verdwijnen ben ik op zoek gegaan naar iets anders. Zo ben ik terecht gekomen bij Kindercentra Dak in Den Haag. Op voorwaarde dat ik een opleiding zou gaan doen ben ik daar voor drie dagen in de week aangenomen op een 0-4 groep.

 

Bij het ID college in Gouda heb ik een verkorte opleiding kunnen doen dit doordat ik zoveel ervarings jaren had. 1 dag in de week moest ik daar naar toe en heb in 1jaar mijn diploma behaald. Dit was in 2002. Daarnaast heb ik het diploma kinder EHBO en BHV ( bedrijfs hulp verlener) hiervoor moet ik 1 keer per jaar op herhaling.

 

In September vorig jaar zag ik een vacature in de krant van Kleinschalige kinderopvang Jeremina. Uit nieuwsgierigheid ben ik op de site gaan kijken en wat ik daar zag sprak mij heel erg aan. De huiselijke sfeer die daar is , de dieren die daar zijn en natuurlijk vooral het beleid wat daar gevoerd wordt sprak mij heel erg aan.

 

Geen moment van twijfel en direct gesolliciteerd. Na een paar dagen werd ik door Arianne gebeld of ik op gesprek wilde komen. Toen ik bij Jeremina binnen kwam en zag hoe het er uit zag was ik zo enthousiast dat ik dacht hier wil ik werken. Het gesprek verliep erg prettig en een week later belde Arianne mij dat ik het geworden was. Ik was ontzettend blij.Op 1 November 2010 ben ik begonnen.

 

Het werken bij Jeremina is ontzettend fijn, hele lieve kindertjes , gezellige ouders en ook niet onbelangrijk hele fijne collega`s. Ik hoop nog heel lang bij Jeremina te kunnen werken. Naast mijn liefde voor kinderen heb ik twee schatten van katten, hou ik van lezen en ben ik geregeld voor mijn computer te vinden.

BG2