beste kinderdagverblijf

header 300

patricia_kortMijn naam is Patricia Kort, samen met Jeffrey heb ik twee zoons. Ik ben inmiddels 42 jaar en werk al 20 jaar in de kinderopvang.

 

Na het behalen van mijn diploma ben ik blijven hangen bij mijn, toenmalige, stageadres. Toen ik ging samenwonen ben ik een baan iets dichterbij gaan zoeken. Ik heb toen ruim 15 jaar in Delft gewerkt. Na de laatste tien jaar bij één werkgever was ik toe aan iets anders en ben ik op zoek gegaan naar een kleinere opvang.


Het begeleiden van kinderen, het luisteren naar wat zij te zeggen hebben en vooral het inleven in hun belevingswereld vind ik een belangrijk onderdeel van het werken in de kinderopvang! Daarnaast hoop ik een stukje mee te geven waar ze later wat mee kunnen. Ieder kind moet de ruimte krijgen zich op zijn/haar eigen manier te ontplooien, waarbij het als volwaardig individu wordt gezien en geaccepteerd! Dit heb ik gevonden binnen de kinderopvang van Jeremina, kleinschalige kinderopvang.


Ik heb het ontzettend naar mijn zin, werk in een supergezellig team en van mij mogen ze de pensioenleeftijd wel verhogen want ik ga voorlopig nog niet weg hier!

BG2