beste kinderdagverblijf

header 300

Ik ben Mandy Eichelsheim 42 jaar en getrouwd met Marcel en samen hebben wij drie lieve kinderen. Ik werk nu alweer zo’n 20 jaar in de kinderopvang.


Ik ben na mijn middelbare opleiding begonnen als kapster, maar de aantrekkingskracht naar wat ik het liefste wilde doen “werken met kinderen”mandy bleef trekken. Ik ben na zes jaar opnieuw naar school gegaan en heb ik de opleiding gedaan voor pedagogisch medewerkster, waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb! Ik had een geweldige stageplek, waar de liefde voor het vak bleef doorgroeien. Na het behalen van mijn diploma kreeg ik al snel een vaste baan, waar ik dan ook 18 jaar heb gewerkt. Het was tijd voor wat nieuws en na een paar maanden zag ik de advertentie van Jeremina. Na een paar leuke gesprekken voelde ik een klik en ben ik in December 2013 begonnen bij Jeremina, wat vanaf dag 1 als thuiskomen voelde. Ik kan door de kleinschaligheid de kinderen nog meer bieden, zowel individueel als met de hele groep.
Wat ik het mooie van dit beroep vindt is dat je nergens zo warm en enthousiast ontvangen wordt, elke keer weer. Maar ook vind ik het ook zo prachtig om de ontwikkeling van elk kind te zien op hun eigen unieke manier!
Naast mijn werk doe ik graag aan sporten, ga ik er graag op uit met mijn gezin of m’n vriendinnen en hou ik erg van muziek en dansen.

BG2